Website Noordwijk Marketing opnieuw best bekeken website

Foto: Noordwijk Marketing

Gisteren, donderdag 24 januari viel de website www.noordwijk.info opnieuw in de prijzen. De website werd, net als vorig jaar, de nummer één van het online platform citynavigator in de categorie kleine steden. Noordwijk.info is de ‘best bekeken website’ tot 100.000 inwoners. In totaal werden de resultaten bekeken van 60 destinatiemarketing-websites. In de categorie grote steden won Maastricht.

Op jaarbasis trekt Noordwijk Marketing 2.172.975 views op noordwijk.info. Vorig jaar waren dat nog 1.875.552 views, een stijging dus van 16%. Sandra Nonhebel van Noordwijk Marketing nam de award in ontvangst: “Wij zijn heel trots op dit resultaat. De cijfers waren erg overtuigend, we staken duidelijk met kop en schouders boven de andere genomineerden uit. En dat in de categorie tot 100.000 inwoners, waar ook middelgrote steden meedingen naar deze prijs. Uiteraard is dit de teameffort van iedereen die bijdraagt aan activiteiten en evenementen in Noordwijk. Want de best bekeken pagina’s zijn de uitagenda en de pagina’s van de restaurantcampagne 2FOR1. Het best bekeken evenement op de website was het Ibiza Festival.”

De award werd uitgereikt op de jaarlijkse citynavigatordag in Den Bosch. Op deze dag ontmoeten citymarketeers elkaar, wordt kennis uitgewisseld en worden noviteiten gepresenteerd.