Youngpwrs showen hun talent aan opdrachtgevers

Foto: Monica Stuurop

Talentvolle Youngpwr-jongeren en -studenten uit de gemeente Noordwijk hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt om te laten zien wat ze kunnen. Jonge schrijvers, socialmediaspecialisten, fotografen, stylisten en visagisten bundelden hun krachten voor het produceren van een Youngpwr-katern van 18 pagina’s in plaatselijke glossy NEX Magazine.

Jesse Vermin (19) van Dutch Development ontwikkelde een concept voor future beach house “Home at the beach”. Een hippe plek waar je kunt ontbijten, lunchen, avondeten en snacken. Op de terrassen kun je volop genieten aan het zwembad. Jesse vroeg om een reactie van Rob van Home: “Als het aan mij ligt kan de tent de morgen open.” Isabelle van den Eijkel (20) verzorgde de tekst voor het artikel.

Jonge Noordwijkse sporthelden van 14 tot 19 jaar zijn geïnterviewd door redacteur Myrthe Galle (19), die ook de duo-interviews tussen jonge en senior ondernemers begeleidde.

Ook het Northgo College heeft zijn medewerking verleend aan Youngpwr. De leerlingenraad interviewde twee leuke leraren en Niek van Rijn (13), Youngpwr en leerling, maakte prachtige portretten. Lotte van der Woerd (20), oud-leerling van het Northgo College en inmiddels student communicatiewetenschappen, schreef de tekst.

Founder Suzan Schouten: “Wij zijn trots op deze samenwerking, waarbij Youngpwr Roos van Duin (16) en ik zelfs covermodel mochten zijn. Op deze manier kunnen opdrachtgevers kennis maken met talentvolle jongeren. Wij hopen op deze manier nog veel meer opdrachtgevers te vinden die jongeren en studenten gaan inzetten als ze hulp nodig hebben. Dit kan voor oppas en bijles tot socialmediaspecialisten en alles daartussen. Daarbij is het nog voordelig ook.”

Youngpwr.nl heeft inmiddels 220 talentvolle Youngpwrs in het bestand, waarvan er bijna 45 succesvol lokaal aan de slag zijn. Er zijn Youngpwrs die kunnen oppassen, bijles geven aan kinderen of middelbare scholieren, computerzaken regelen, een kinderfeestje organiseren of bij social media helpen. Alles is mogelijk. Dus als je hulp nodig hebt, op welk gebied dan ook, meld je klus dan aan bij Youngpwr.nl!

Op de foto van links naar rechts: Lotte van der Woerd (20), Roos van Duin (16), Willem Grasso (15), Tess Kroes (17), Niek van Rijn (13), Isabelle van den Eijkel (20), Jesse Vermin (19), Myrthe Galle (19) en Max van Duin (18).