HOME stelt veiligheid bezoekers voorop

Foto: HOME Noordwijk

In overleg met de burgemeester van Noordwijk en de politie is op dinsdag 6 augustus besloten de deuren van HOME tijdelijk te sluiten. Dit naar aanleiding van een melding van de aanwezigheid van een explosief op De Grent ter hoogte van de club. ”We willen het onderzoek niet in de weg lopen en daarom is het verstandig onze deuren twee weken te sluiten”, aldus eigenaar Robert Ruigrok.

“De veiligheid van onze gasten staat voorop. Wanneer iemand HOME betreedt moet hij/zij zich veilig voelen. Dit kun je alleen bewerkstelligen door een strikt deurbeleid te voeren. Elk weekend kijken onze portiers erop toe dat gewenste bezoekers toegang krijgen en ongewenste bezoekers worden geweigerd op grond van onze huisregels. Wanneer een gast wordt verzocht huiswaarts te gaan, wordt dit ons niet altijd in dank afgenomen”, aldus pandeigenaar en bedrijfsleider Marco Arnoldus.

Robert Ruigrok: “We willen dit nu zo snel mogelijk achter ons laten en ons weer richten op onze zomeractiviteiten. Vanaf woensdag 21 augustus zal HOME weer geopend zijn voor haar ‘Homies’.”