In Noordwijk brengt het getal 13 per definitie GELUK!

Foto: noordwijk.nieuws.nl

De su-per-dik-ke 13e editie van NEX heeft u inmiddels waarschijnlijk weer gratis in uw brievenbus mogen vinden. Het thema voor dit nummer is ‘geluk’. Een korte impressie van de presentatie met onthulling door ons Noordwijkse covermodel Stephanie van der Wiel.

Stephanie werkte na haar rechtenstudie een half jaartje als advocaat in opleiding, maar kwam snel tot de conclusie dat fotografie toch haar grootste passie was en is. In het museum van Volkenkunde in Leiden kwam zij de wereldberoemde fotograaf Jimmy Nelson tegen. Nelson fotografeert de laatste inheemse stammen die er in de wereld te vinden zijn.

Het klikte al gauw tussen de Noordwijkse en Nelson en inmiddels is hun samenwerking zeer hecht en is Stephanie de rechterhand van Nelson en trekt zij met hem over onze aardbol. Het is dan ook niet toevallig dat Jimmy Nelson verantwoordelijk is voor de coverfoto van NEX 13.

Een van de belangrijkste pijlers onder het NEX glossy gebeuren, Brian Issac (zie foto), kondigde aan binnenkort met een regio-brede glossy te komen. De eerste editie is op een haar na een feit. We zijn dan ook benieuwd!

En passant werd ook nog een aantal restaurants geprezen voor de beste ‘open’ wijn op hun menu-kaart. In het filmpje van Kenneth Bestwell hierover meer.

Restaurant Dutch was een van de winnaars!

 

De lancering van deze wederom mooie glossy vond plaats in het nieuwste restaurant van Hotel van Oranje, ORIËNTAL, waarbij gastheer en algemeen directeur van Hotel van Oranje Jaap Liethof (zie foto) vol vuur vertelde over de mooiste gerechten uit Thailand, Cambodja, Vietnam … en ga zo maar door.

Voor hen die er niet bij konden zijn heeft, zoals al aangegeven, Kenneth Bestwell er een mooie impressie van gemaakt. Veel kijkplezier……………….