Openbaar debat over coalitievorming

Foto:

Vanmiddag, donderdag 3 april, vindt er op initiatief van Puur Noordwijk in het gemeentehuis een openbaar debat over de manier van formeren die de vertegenwoordigers van Puur Noordwijk voor ogen staat. LEES VERDER.Naar verwachting zal worden gesproken over de wijze van campagnevoeren, tijdens de verkiezingen, waarbij vooral Puur Noordwijk het moest ontgelden. Vandaar ook dat ‘bestuurlijke integriteit’ boven aan de agenda staat vanmiddag.

Welke politieke partijen uiteindelijk aan de onderhandelingen zullen meedoen moet op z’n laatst op 14 april a.s. bekend zijn. 
Hoe zeer Puur Noordwijk hecht aan het raadsbreed bespreken van van de genoemde ‘bestuurlijke integriteit’ en wat voor acties er vanuit de politiek tegen genomen kunnen worden, bleek wel doordat andere belangrijke meningsverschillen, zoals de nieuwbouw van de Hotels van Oranje en woningbouw in Bronsgeest lager op de lijst van bespreekpunten is geplaatst.
Duidelijk is wel dat Puur Noordwijk van de andere politieke partijen wil weten of er opnieuw gesproken kan worden over door Puur Noordwijk gewenste wijzigingen in de structuurvisie ‘Noordwijk Zeewaardig’.