Healthy Academy Walk

Foto: RTL Healthy Fest

Wandelen neemt al enige tijd flink toe in populariteit. Want wandelen blijkt goed voor lichaam en geest. Daarom komen de makers van Healthy Fest met een gloednieuw evenement, waarbij wandelen centraal staat.

Op zondag 29 september 2019 wordt in het Nationaal Park Hollandse Duinen in Noordwijk de Healthy Academy Walk georganiseerd. Samen met host Arie Boomsma wandelen deelnemers ongeveer zeven kilometer door de prachtige Noordwijkse natuur en worden zij tijdens de wandeling geïnspireerd met een live podcast van drie verschillende sprekers. Want wandelen is niet alleen goed voor je conditie, hart- en bloedvaten, tijdens een wandeling neem je ook beter informatie in je op én het verhoogt je creativiteit. Healthy Academy Walk combineert een gezonde wandeling door de duinen met leerzame live podcasts van ondernemer Nina Pierson, topsporter Gregory Sedoc en psycholoog Ap Dijksterhuis.

Nicole van Lieshout van Noordwijk Marketing: ‘’Voor Noodwijk is de Healthy Academy Walk een prachtige aanvulling op de activiteiten die bijdragen aan mentale en lichamelijke gezondheid. En helpt daarmee Noordwijk als gezonde en energieke badplaats op de kaart te zetten.’’

Bekende creatieven als Mark Zuckerberg en grote leiders als Obama vergaderen vaak terwijl ze wandelen, omdat wandelen niet alleen een positief effect heeft op de fysieke gezondheid, maar ook op mentaal vlak. Het logische en analytische deel van de linkerhersenhelft wordt tegelijkertijd gestimuleerd met het intuïtieve en creatieve deel van de rechterhersenhelft. Hierdoor kun je tijdens de Healthy Academy Walk op de meest effectieve manier kennis tot je nemen en meteen verwerken en toepassen op je eigen situatie.

Iedere spreker neemt tijdens de Healthy Academy Walk 20-30 minuten voor zijn rekening met thema’s als geluk, gezondheid en succes. Host Arie Boomsma en de sprekers wandelen mee en zijn te horen door een koptelefoon, die aan de deelnemers wordt uitgedeeld. Dankzij de koptelefoon komt de informatie nog beter binnen en kan het direct verwerkt en toegepast worden.   

Ap Dijksterhuis is psycholoog, hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen en gespecialiseerd in het onderbewustzijn en intuïtief denken. Ap is auteur van de bestseller ‘Het slimme onbewuste’  en vertelt tijdens de Healthy Academy Walk meer over geluk en waarom we daarnaar streven. Multi- ondernemer Nina Pierson is hoofdredacteur van het online magazine Bedrock en startte samen met haar man de succesvolle saladebarketen SLA. Nina zal inspireren op het gebied van duurzaamheid en wat je kunt bijdragen aan een betere en gezondere wereld. Topsporter en deelnemer van Expeditie Robinson Gregory Sedoc, kan veel vertellen over succes. Uit ervaring weet hij dat dit niet alleen een kwestie is van talent en geluk hebben, maar dat je de top bereikt door vooral hard te werken. Gregory leert wandelaars hoe om te gaan met stress, druk en hoe je in de ultieme focus flow komt.

De Healthy Academy Walk staat voor een inspirerende en verfrissende wandeling, waarbij verrijking centraal staat.   

Healthy Academy Walk
Datum: 29 september 2019
Locatie: Noordwijk
Verkoopprijs: € 49,50 excl. service fee via www.healthyfest.nl