STEM op Noordwijk als schoonste strand van Nederland

Foto: noordwijk.nieuws.nl

vrijdag 17 augustus, 2012 – verkiezingsdag!

Zoals ieder jaar doet Noordwijk weer mee aan de competitie Schoonste Strand van Nederland. Natuurlijk zijn wij trots op onze mooie strand, al weten we haast niet beter dan dat we het mooiste strand van NL hebben! De gemeente doet een oproep om nu te stemmen voor deze verkiezing, op Noordwijk natuurlijk

“Het gegeven dat Noordwijk een schoon strand heeft, is zeker ook te danken aan jullie dagelijkse inzet, het schoonhouden van het strand rondom het paviljoen, de badgasten en toeristen een afvalzakje mee te geven, door aan afvalscheiding te doen, door op de materialen te letten enz enz. Dit heeft zijn weerslag op het gedrag van de strandbezoekers en zorgt er voor dat op het strand steeds minder zwerfafval achterblijft. Op dit moment staat ons prachtig strand hoog gewaardeerd maar we kunnen nog blijven klimmen in de ranglijst.

Vandaar dat ik jullie deze links doorstuur met het verzoek deze naar jullie bezoekers en klanten door te sturen om zo nog meer stemmers voor Noordwijk te krijgen. Want we weten toch allemaal dat Noordwijk het schoonste en mooiste strand is van Nederland !”