Boekpresentatie gedichtenbundel Bermoogst in Het CultuurCafé

Foto: Cultuurcafé

Op zondag 7 februari wordt midden in de maand van de Spiritualiteit en aan het eind van de week van de Poëzie de gedichtenbundel Bermoogst van Janneke Nijboer gepresenteerd.

De bundel, uitgegeven door de Theologische Uitgeverij Narratio, bevat 52 spiritueel getoonzette gedichten, geordend naar de seizoenen van het jaar. Nijboer is predikant in Noordwijk voor de pioniersplek Windkracht3pt0 van de Protestantse Gemeente in Noordwijk en staat bekend als Twitterdominee. In dit werk van haar ontmoeten wij haar mystieke kant.

Aart Mak dominee van Kerk Zonder Grenzen, zal zijn leeservaring van de bundel vertellen. Als aanbeveling schreef hij: “…zij (Nijboer) heeft het vermogen met een paar woorden, als een pennenstreek, mij ineens de ogen te openen voor wat ik nog niet zag, een onopgemerkt edelsteentje, een aangename verrassing, als tenen die mij onverwacht willen kietelen.”.

De presentatie begint om 15.00 uur op zondag 7 februari 2016 in boekhandel Van der Meer/Het CultuurCafé, De Keuvel 1 in Noordwijk.

logovandermeer logocultuurcafé