De nieuwe Muze theatergids is uit!

Foto: de Muze Noordwijk

Zondag 19 mei is de nieuwe theatergids van De Muze gepresenteerd voor het theaterseizoen 19/20. Het eerste exemplaar is overhandigd aan wethouder Sjaak van de Berg. Deze had vervolgens een verrassing in petto voor Louky Crama zij ontving deze middag een koninklijke onderscheiding voor al haar vrijwillige werkzaamheden in Noordwijk, en zeker die in betrekking tot de Muze Noordwijk.

Vanaf maandag 20 mei is de nieuwe theatergids van de Muze Noordwijk voor het seizoen 2019/2020 weer verkrijgbaar op de diverse adressen. Het leuke is natuurlijk dat u als inwoner van Noordwijk, niet speciaal de deur uit hoeft voor de theatergids. De theatergids wordt later namelijk huis-aan-huis bezorgd bij alle bewoners van Noordwijk én Noordwijkerhout en De Zilk.

De theatergids is daarnaast natuurlijk te verkrijgen op verschillende locaties zoals de Gemeente, de bibliotheek Bollenstreek, Noordwijk Marketing en natuurlijk bij Theater de Muze zelf. Uiteraard is de gids ook online verkrijgbaar via www.demuzenoordwijk.nl.

Online kan men met 5 euro korting tot en met vrijdag 7 juni 2019 een abonnement samenstellen. Uiteraard is het ook mogelijk om het abonnementsformulier uit de theatergids in te vullen en deze in te leveren bij de balie van De Muze, u kunt daar direct de voorstellingen van uw keuze afrekenen.

Vanaf zaterdag 8 juni 2019 om 10.00 uur start de losse kaartverkoop online en aan de balie en uiteraard ook bij Boekhandel van der Meer en de VVV Noordwijkerhout. Voorstellingen kunnen erg hard lopen, dus wees er snel bij!

De Muze is geopend van maandag t/m vrijdag van 10-16.00 uur en zaterdag van 10.-13.00 uur. Voor meer informatie bezoek: www.demuzenoordwijk.nl of neem contact op met de theaterbalie via 071-3646226.