Youngpwr organiseert exclusieve Network Party voor ondernemers en jongeren in HOME

Foto: Youngpwr

Youngpwr organiseert exclusieve Network Party voor ondernemers en jongeren in HOME

Het gaat goed met Youngpwr.nl in de Bollenstreek. Bij het connectieplatform voor jongeren en leuk werk in de buurt zijn al bijna 100 ondernemende jongeren aangemeld. Zij hebben uiteenlopende talenten die ze aanbieden om particulieren en bedrijven te helpen.

Om dit te vieren geeft Youngpwr een exclusieve Network Party in Home op vrijdag 22 maart. Een feest voor lokale jongeren en ondernemers.

Tijdens dit feest zal Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur van Quote Magazine, een powerinterview doen met een aantal jonge ondernemers en artiesten over ondernemerschap en alles wat je moet weten over social media. De succesvolle jonge rapper Leafs geeft na de interviews een optreden en natuurlijk is er een goede line-up van jonge dj’s.

Het feest is voor jongeren en studenten vanaf 13 jaar op 22 maart van 19:30 – 23:30 uur. Het programma begint 20:00 uur. Iedereen boven de 18 jaar mag natuurlijk na 23:30 doorfeesten in Home.

Jongeren en studenten onder de 25 jaar die op de gastenlijst van deze exclusieve party willen komen, kunnen zich aanmelden op Youngpwr.nl als jonge ondernemer. Zij hebben dan gratis toegang inclusief twee drankjes en kans op vette prijzen van onze sponsors. Er is plek voor maximaal 350 gasten.

Ondernemers of opdrachtgevers (25+) zijn ook van harte welkom op dit feest als sponsor of tegen een kleine vergoeding van €25,- (inclusief twee drankjes). Aanmelden kan op Youngpwr.nl via “ik heb een klus”.