Woorden van kracht voor de nacht in Victorkerk

Foto: Bertijn Prins

Op zaterdag 30 november spreekt diaken Bertijn Prins vanaf 19.00 uur in de Victorkerk te Noordwijkerhout zijn wonderbare ‘Woorden van Kracht voor de Nacht’. Je kunt hieraan meedoen. Het ritme van het met elkaar uitspreken van een tekst is een oud en niet weg te denken ritueel dat allerlei positieve effecten kan geven. Het kan je bijvoorbeeld kracht geven voor wanneer het even tegenzit of het geeft je vertrouwen op een goede afloop van iets.

Deze avond is het moment om je in stilte terug te trekken en je te concentreren. Of je nu gelovig bent of niet, door samen deze zorgvuldig gekozen woorden hardop te herhalen, wordt je kalm en rustig. Tussendoor is er meditatieve muziek van Jos van der Hulst, Kariz van Amersfoort en Johan Veenbaas die kracht en ontspanning geeft. Inschrijven is bij www.palliam.nl. De start in de Victorkerk is om 19.00 en het duurt een uurtje. 

—————————————

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, [email protected] of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl