D66 stelt vragen over betonnen palen aan het Jeroensplein!

Foto: noordwijk.nieuws.nl

Dat de betonnen palen langs de kant van de weg nabij het Jeroensplein de gemoederen bezig hielden was al duidelijk, getuige twee moties hierover tijdens de begrotingsraad van 2 november 2016.

Echter nu afgelopen vrijdag 24 maart een verkeersongeluk er de oorzaak van was dat een gekantelde auto tegen een van die palen gekwakt werd, bracht dit de D66 Noordwijk fractie ertoe om de volgende vragen te stellen aan het College.

 

Noordwijk, 27 maart 2017

 

Betreft: Schriftelijke vragen ex artikel 38 Reglement van Orde inzake Betonnen palen Jeroensplein.

 

Geacht College,

Afgelopen vrijdag  vond een ongeval plaats op het Jeroensplein, waarbij een auto op zijn kant belande nadat deze in aanraking kwam met een paal. Tijdens de begrotingsraad van 2 november 2016 zijn de twee moties aangenomen over het verwijderen/vervangen van de palen op het Jeroensplein. De ene motie verzocht college het plan ter vervanging van de palen uiterlijk 1 april aan de gemeente raad voor te leggen. De andere motie  verzocht het college om voor het einde van 2016 met de architect in gesprek te gaan over een gezamenlijke oplossing en de uitkomsten te delen met de gemeenteraad.

  1. Hoe zijn de gesprekken met de architect verlopen?
  2. In welk stadium bevinden zich de besprekingen?
  3. Wanneer verwacht het college met een voorstel te komen tot vervanging van de betonnen palen?

Hoogachtend,

 


Namens de fractie D66 Noordwijk,

Koen van Asten