Beknelling bij ongeval op de Van de Mortelstraat

Rond het middaguur heeft er een eenzijdig ongeval plaats gevonden op de Van de Mortelstraat in Noordwijk. Politie, brandweer en ambulance waren opgeroepen voor een ongeval met zware beknelling zij rukten hier voor met groots materiaal uit.Een auto was tegen een lantaarnpaal aangereden en daarna tegen een boom tot stilstand gekomen. Het ongeval zorgde voor een flinke ravage. Het ambulancepersoneel heeft met behulp van de brandweer het slachtoffer bevrijd uit zijn benarde positie en is daarna met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De aard van de verwondingen is onbekend. De bestuurder had te veel gedronken, een bloedproef volgt in het ziekenhuis aldus politie Noordwijk.

Rond het middaguur heeft er een eenzijdig ongeval plaats gevonden op de Van de Mortelstraat in Noordwijk. Politie, brandweer en ambulance waren opgeroepen voor een ongeval met zware beknelling zij rukten hier voor met groots materiaal uit.

Een auto was tegen een lantaarnpaal aangereden en daarna tegen een boom tot stilstand gekomen. Het ongeval zorgde voor een flinke ravage. Het ambulancepersoneel heeft met behulp van de brandweer het slachtoffer bevrijd uit zijn benarde positie en is daarna met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De aard van de verwondingen is onbekend. De bestuurder had te veel gedronken, een bloedproef volgt in het ziekenhuis aldus politie Noordwijk.