Noordwijk speelt gelijk tegen Vogels

In de allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen heeft Noordwijk thuis tegen IJsselmeervogels met 0-0 gelijkgespeeld. De bezoekers wareb de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en creëerde een aantal prima kansen, maar vond keer op keer doelman Mustafa Amezrine op zijn weg.Op een zeer winderig sportpark aan de Duinwetering ging IJsselmeervogels goed van start en na ruim vijf minuten spelen kregen zij ook de eerste goede kans maar Amezrine kwam snel zijn doel uit en blokte het schot. Het was natuurlijk een speciale wedstrijd voor ‘Fano’ en Faouzi; de twee kwamen vorig seizoen van Noordwijk en speelden zaterdagmiddag hun laatste wedstrijd voor de IJsselmeervogels tegen Noordwijk om volgend seizoen vervolgens weer uit te komen voor… Noordwijk.
Tot aan de rust bleef IJsselmeervogels aandringen maar echtgevaarlijk werd het niet voor het doel van Amezrine. In de tweede kregen de IJsselmeervogels wel grote kansen maar opnieuw stak uitblinker en ‘man of the match’ Amezrine er knap een handje voor.
Nog wel noemenswaardig was het trieste afscheid van ex-Vogel Bram Meurs. Na alles bij elkaar acht seizoenen Noordwijk scheiden na dit jaar de wegen van Meurs en Noordwijk. Daarom zou Meurs ruim vijf minuten voor tijd een verdiende publiekswissel krijgen. Zijn vervanger was bijna klaar met zijn warming-up, toen het noodlot toesloeg. Meurs verdraaide zijn knie en lag kermend van de pijn op de grond. Aan de reacties van de spelers om hem heen te zien was zijn blessure een zware. Per brancard liet Meurs het veld – en daarmee zijn carrière bij Noordwijk – achter zich. Een afscheid in mineur.

In de allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen heeft Noordwijk thuis tegen IJsselmeervogels met 0-0 gelijkgespeeld. De bezoekers wareb de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en creëerde een aantal prima kansen, maar vond keer op keer doelman Mustafa Amezrine op zijn weg.

Op een zeer winderig sportpark aan de Duinwetering ging IJsselmeervogels goed van start en na ruim vijf minuten spelen kregen zij ook de eerste goede kans maar Amezrine kwam snel zijn doel uit en blokte het schot. Het was natuurlijk een speciale wedstrijd voor ‘Fano’ en Faouzi; de twee kwamen vorig seizoen van Noordwijk en speelden zaterdagmiddag hun laatste wedstrijd voor de IJsselmeervogels tegen Noordwijk om volgend seizoen vervolgens weer uit te komen voor… Noordwijk.