Strandlopen gaan weer van start

De Star Balm Strandlopen zijn inmiddels een vaste waarde in de Noordwijkse zomer. Dit jaar organiseert volleybalvereniging dit hardloopevenement alweer voor het 42e seizoen.
Vanaf donderdag 13 juni gaat er weer 10 donderdagen hardgelopen worden over 2, 4 of 8 km en de ervaring leert dat geen loop gelijk is. Onder invloed van eb, vloed, wind, zon en badgasten zal het iedere donderdag een andere wedstrijd worden.Vanaf donderdag 13 juni zal het startschot klinken op het strand nabij de Politiepost. De afstanden waarop gelopen kan worden zijn 2 km, 4 en 8 km. Er wordt, naast de genoemde afstanden, in 26 klassementen gestreden, verdeeld over 7 leeftijdscategorieën (t/m 8, 12, 15, 39, 40+, 50+ en zelfs 60+) en uiteraard mannen en vrouwen.Meedoen kan als klassementloper. Je mag dan alle keren lopen en maakt kans op een plek op het erepodium. Bij de laatste loop ontvang je een mooie eindherinnering. Als klassementsloper betaal je 10 euro als je 15 jaar of jonger bent en 14 euro voor iedereen ouder dan 15. Dit zijn de prijzen bij voorinschrijving; op het strand betaal je 2 euro meer. Wees er dus snel bij want de voorinschrijving sluit op 7 juni.Als je je van te voren inschrijft en betaalt krijg je bovendien gratis een kaartje voor een losse loop, zodat je nog iemand mee kunt nemen.Meer informatie over de Strandlopen kun je vinden via www.strandlopen.nl. Dit is tevens de plek waar je je online in kunt schrijven en na iedere loop de uitslagen, standen en foto’s kunt bekijken. Voor meer informatie kun je ook bellen met 06-15121900.

Strandlopen gaan weer van start
De Star Balm Strandlopen zijn inmiddels een vaste waarde in de Noordwijkse zomer. Dit jaar organiseert volleybalvereniging dit hardloopevenement alweer voor het 42e seizoen.

Vanaf donderdag 13 juni gaat er weer 10 donderdagen hardgelopen worden over 2, 4 of 8 km en de ervaring leert dat geen loop gelijk is. Onder invloed van eb, vloed, wind, zon en badgasten zal het iedere donderdag een andere wedstrijd worden.

Vanaf donderdag 13 juni zal het startschot klinken op het strand nabij de Politiepost. De afstanden waarop gelopen kan worden zijn 2 km, 4 en 8 km. Er wordt, naast de genoemde afstanden, in 26 klassementen gestreden, verdeeld over 7 leeftijdscategorieën (t/m 8, 12, 15, 39, 40+, 50+ en zelfs 60+) en uiteraard mannen en vrouwen.

Meedoen kan als klassementloper. Je mag dan alle keren lopen en maakt kans op een plek op het erepodium. Bij de laatste loop ontvang je een mooie eindherinnering. Als klassementsloper betaal je 10 euro als je 15 jaar of jonger bent en 14 euro voor iedereen ouder dan 15. Dit zijn de prijzen bij voorinschrijving; op het strand betaal je 2 euro meer. Wees er dus snel bij want de voorinschrijving sluit op 7 juni.

Als je je van te voren inschrijft en betaalt krijg je bovendien gratis een kaartje voor een losse loop, zodat je nog iemand mee kunt nemen.

Meer informatie over de Strandlopen kun je vinden via www.strandlopen.nl. Dit is tevens de plek waar je je online in kunt schrijven en na iedere loop de uitslagen, standen en foto’s kunt bekijken. Voor meer informatie kun je ook bellen met 06-15121900.
Donderdag 12 juli Tilly 015.jpg