‘HOLLANDS GEESTENHUISJE PIMPEN’ in Het Cultuurcafé

Foto: Het Cultuurcafé Noordwijk

Hoe leuk is het om je overleden oma weer te ontmoeten? Of is het misschien toch niet zo’n geslaagd idee? In het dorpje Krakelia komen eens per jaar alle doden terug op aarde om oude bekenden te bezoeken. Bij Dieuwertje is het zover! Sanne de Bakker leest voor uit haar boek Bezoek van oma. 

Om helemaal in de sfeer van dit boek te blijven verzorgt Afrit24, Séline Schaft, aansluitend de creatieve workshop Hollands Geestenhuisje pimpen. In Thailand is het heel gebruikelijk een mooi klein huisje voor de geesten te hebben. We pimpen in deze workshop ons eigen Hollandse geestenhuisje, een klein houten huisje versieren met verf, decopatch en andere knutsel materialen. Kom gezellig met je oma, moeder, tante of oppas naar deze geestige workshop.

Een leuke creatieve ochtend met als uitgangspunt het boek Bezoek van oma van Sanne de Bakker. Sanne leest voor uit haar boek en daarna is er een workshop ‘Hollands Geestenhuisje Pimpen’ voor kinderen van 5-12 jaar. Georganiseerd door Afrit24.

Er zijn twee sessies: op woensdag 26 april a.s. van 9.45 – 11.15 uur & 11.30 – 13.00 uur.

Prijs: €9,50 pp incl. materialen én uiteraard kun je je boek laten signeren door Sanne! Inschrijven via [email protected] of in de boekhandel. 

Je kunt bij aanvang van de workshops contant betalen. Minimaal 8 deelnemers, maximaal 30 deelnemers. De workshop is geschikt voor kinderen van 5 – 12 jaar.