KUNSTKLANK ZOMERONTBIJT MET LAURA BEEKMAN

Singer songwriter Laura Beekman
Singer songwriter Laura Beekman
Foto: Laura Beekman

In het mobiele bamboetheater organiseert KunstKlank een muzikaal zondagochtend ontbijt op 16 juli. Aanstormend talent en singer-songwriter Laura Beekman geeft een concert tijdens een heerlijk ontbijt met uitzicht op zee. Laura Beekman, afkomstig uit de Bollenstreek, werd ontdekt door Giel Beelen, Dotan en Jake Reese. Zij brak in 2016 al voorzichtig door met haar singles ‘Tot Snel’ en ‘Zoet Witte Wijn’.

Met de release van haar debuutsingle ‘Tot Snel’ belandde LAURA in de playlist van radiostation 100%NL en niet veel later betrad de 21-jarige zangeres het finale elftal van de online talentenjacht ‘Giels Talentenjacht’.

Er volgde een zomer vol festivaloptredens, met als hoogtepunt een studiobezoek aan de goed beluisterde 3FM-show van Giel Beelen, waarin ze zichzelf aan het grote publiek presenteerde met een eigenwijze vertaling van de hit ‘Hey’ van Afrojack en Fais.

Toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang. Het kan niet lang duren voordat LAURA de harten steelt van menig popliefhebber. In samenwerking met muzikaliteit van de Sub-Bass Group en het tekstgevoel van Bart Bremmers, werkt LAURA aan een debuut EP waar je in 2017 niet aan ontkomt.

 

Tickets voor het KunstKlank Zomerontbijt op zondag 16 juli (aanvang 10.00 uur) zijn verkrijgbaar via www.kunstklank.nl of Boekhandel van der Meer / Het Cultuurcafé of Theater de Muze (€ 17,50 incl. ontbijt).

Locatie: KunstKlank Mobiel Theater, Zeereep Noordwijk, strandafrit 21