VVD minister Melanie Schultz-van Haegen in Noordwijk i.v.m. verkiezingen

Op zaterdag 15 maart bracht minister Melanie Schultz-van Haegen een flitsbezoek aan Noordwijk, ter ondersteuning van de VVD Noordwijk campagne. LEES VERDER…Rond half elf in de ochtend arriveerde zij dan ook bij de verkiezingswinkel van VVD Noordwijk aan de Bomstraat, alwaar zij door de hele lokale VVD top werd ontvangen.

Tot dat moment waren verschillende vrijwilligers druk doende met de laatste voorbereidingen richting de verkiezingen van aanstaande woensdag. 
q70wqwxbhabv9qpfh7xvq0c8a
Zelfs wethouder Bas Brekelmans en gemeenteraadskandidate Lilian Kusters gingen voor het goede doel op de knieën.
En kijk eens aan, ook ‘good old’ John van der Hulst (foto onder) was van de partij. Ondanks zijn nog immer jonge leeftijd is John al jaren een steun en toeverlaat voor VVD Noordwijk. In 2002 was hij er al bij! Stemmen fluisteren dat hij in 2018 wel eens de opvolger zou kunnen worden van fractievoorzitter Roberto ter Hark. VVD Noordwijk is dus nog de nodige jaren voorzien van hoog kwalitatief kader.
l2oo1lwteajmdu8qvg385zbny
pqip1rwxie239eji3a9oj5ylw
En ook oud-fractievoorzitter Marianne van der Vlugt kwam even langs om Roberto en zijn team nog even een hart onder de riem te steken.
Ja, ja, het zijn de laatste spreekwoordelijke loodjes. Woensdagavond weten we of het allemaal het beoogde effect heeft gehad.