Het college zoekt mensen met Hart voor Hansje Bakker

Foto: noordwijk.nieuws.nl

Enige weken geleden werden de Noordwijkers door Puur Noordwijk wethouder Hansje Bakker overvallen met de zijn zoektocht naar mensen met Hart voor Noordwijk. Een duidelijke poging om U en mij voor zijn karretje te spannen bij zijn pogingen om Noordwijk aan de bedelstand te brengen.

Het betreft hier zijn doordrammen over wéér een nieuwe Toekomstvisie voor Noordwijk. Nu moet u weten dat zo’n visie voor tenminste een jaar of twintig wordt gemaakt en dat dit door de vorige coalitie van VVD, CDA en Puur Noordwijk al is gedaan in 2012. Door die visie eigenhandig te veranderen in een korte termijn blik denkt deze amateur dat hij nu zijn handen vrij heeft om met zijn eigen Toekomstvisie te kunnen komen, daarbij gedekt door de deelnemers aan de MEEDENKGROEP (wie verzint zoiets?!).

En omdat deze man blijkbaar toch niet volkomen doof is gebleken over de argumenten tegen zijn eigen onwenselijke visie, probeert hij nu op slinkse wijze slachtoffers te zoeken voor zijn eigen MEEDENKGROEP, waarin naar mijn bescheiden inschatting het leeuwendeel van de deelnemers in eigen kring is geronseld en waarachter hij zich in de komende tijd kan verschuilen!

Naar wie is dit ‘licht’ van het huidige Noordwijkse college ook alweer op zoek? Hier de opsomming:

Gezocht worden Mensen met Hart voor Hansje Bakker

Vragen waar wethouder Bakker, samen met u het antwoord op zoekt
  • Hoe help ik Noordwijk naar de kl……..?
  • Wat ga ik bouwen en wat niet?
  • Hoe kan ik het toerisme in de wielen rijden?
  • Wat voor een badplaats wil ik?
  • Hoe bezorg ik de Noordwijkse winkels de definitieve nekslag?
  • Hoe zorg ik in de toekomst nog beter voor mijzelf?
  • Hoe houd ik Noordwijk prettig bereikbaar voor mijzelf?
  • Hoe ziet een verpauperde badplaats er in de naaste toekomst uit?
  • Wat is er nodig voor een onaantrekkelijk woon- en werkklimaat?

Hansje nodigt een select groepje  Noordwijkers, bewoners en ondernemers, uit om mee te denken bij het opstellen van de nieuwe gemeentelijke Omgevingsvisie. Hierin wil hij de koers tot 2030 vastleggen. Bij deze visie horen ook projecten. Want hij wil er graag samen met u een puinhoop van maken. Dus geen getalm, maar aan de slag! Nu en morgen. Geen papieren tijger maar een hersenloos bestuur.

Alleen zó wordt zijn visie werkelijkheid!

Wie bent u?

U hebt Hart voor Hansje Bakker en u heeft geen flauw idee over het Noordwijk van de toekomst. En al helemaal niet de manier hoe daar te komen. U kunt deelnemen op persoonlijke titel en u spreekt het liefst niet namens een achterban. Specifieke deskundigheid is niet vereist. U spreekt met uw hart!

Wat vragen wij van u?

Vooral enthousiasme. U doet mee aan enkele inspirerende toekomstavonden. De eerste is medio april 2015 gepland. Daarin gaat Hansje met u aan de slag met de toekomstbepalende keuzes. Dat doet hij in de vorm van brainstormsessies en debatten. Steeds krijgt u vooraf de nodige onjuiste achtergrondinformatie. Bij de door Hansje gewenste uitkomsten volgen later dit jaar nog een paar van de nuttige sessies.

Verwachtingen managen

Door zijn briljante invallen draagt u bij aan Hansje z’n nieuwe koers voor het Noordwijk van Morgen. De gemeente zal trachten ook ondernemersorganisaties, maatschappelijke groeperingen en politieke partijen zo gek te krijgen aan dit alles mee te doen. Uw inbreng zorgt af en toe hopelijk voor een vrolijke noot! Hoe slapper de discussies, des te liever Hans het heeft.

Aanmelden via speciale e-mail

Aanmelden bij voorkeur per e-mail: [email protected] onder vermelding van ‘Hart voor Noordwijk’. U vermeldt daarbij uw naam en contactgegevens. Eerst nog wat weten? Helaas, daar kan Hansje niet aan beginnen. Zoek het maar uit!

Hans Bakker, projectwethouder: “Spreekt deze aanpak u aan? Dan hoop ik u te verwelkomen in de Meedenkgroep Hart voor Noordwijk. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”