‘Proef Noordwijk’ organiseert Culinair Evenement in Noordwijk-Binnen

Foto: Proef Noordwijk 2015

Noordwijk –  Na een aantal jaren afwezigheid op de evenementenkalender kan Noordwijk zich in 2015 zich weer verheugen op een “Culinair Evenement”, dat als  “Proef Noordwijk!”  zal plaatsvinden in het nostalgische Noordwijk-Binnen in het weekend van 28-29-30 augustus 2015. Als lokatie voor het evenement is gekozen voor het plein aan de Van Limburg Stirumstraat. Tijdens een drietal middag- en avondopenstellingen in het laatste augustusweekend van 2015 wil “Proef Noordwijk!”  het culinaire aanbod van Noordwijk promoten.  Voor de organisatie is de onafhankelijke Stichting “Proef Noordwijk”  verantwoordelijk.

Op het parkeerterrein naast de R.K. Sint-Jeroenskerk (in de volksmond “Verkadeplein”) zal het evenemententerrein worden ingericht met een overdekte “markthal”, waarin de culinaire ondernemers zich kunnen opstellen met een bereidings- en afhaalinrichting. In het centrum van de vloer zal er een grote bar worden opgesteld,  te midden van  statafels en een zitterras.  De organisatie is nog overleg met het kerkbestuur om in de aangrenzende kerktuin loungeterrasjes in te richten voor het nuttigen van wijn en nagerechten.  Het publiek zal drie dagen lang in de gelegenheid worden gesteld op verschillende wijzen kennis te maken met het culinaire aanbod van Noordwijk.   De organisatie heeft gekozen voor Noordwijk-Binnen,  daar hier de benodigde warme ambiance heerst om een dergelijk evenement te laten slagen.

Proef Noordwijk roept de Noordwijkse horeca en food retailondernemer op deel te nemen aan dit unieke culinaire evenement dat wordt ondersteund door de Koninklijke Horeca Nederland,  afdeling Noordwijk.   Op de website www.proef-noordwijk.nl  is alle informatie te vinden van dit evenement, waaronder de inrichting van de “markthal”.  Indien u interesse heeft kunt u zich tot 31 mei a.s. vrijblijvend aanmelden via deze website of telefonisch via Aad Steenvoorden  (06 100 988 35).   Proef Noordwijk zal u vervolgens informeren over de voorwaarden. Ook kunt u zich op de hoogte houden via de facebookpagina Proef Noordwijk.