De Muze start het seizoen met vrijwilligersavond

Foto: De Muze

Vlak voor de start van het theaterseizoen 15/16 heeft de Muze een speciale avond georganiseerd voor alle actieve vrijwilligers in de Muze en hun partners, sponsoren en Vrienden Van De Muze.

Tijdens deze avond hebben de vrijwilligers en Vrienden Van genoten van de voorstelling Sirene en tevens meegewerkt aan een ontruimingsoefening van De Muze. Er werd wel even vreemd opgekeken toen het alarm afging, maar toen op het Wantveld duidelijk werd dat het om een oefening ging en iedereen daar een ‘brandblusser’ kreeg, ging de voorstelling weer ‘gewoon’ verder.

En natuurlijk was er naderhand ruimte om in de gezellige foyer van de Muze even met elkaar bij te kletsen.

“Deze avond is een mooi blijk van de waardering die de Muze voelt voor al haar vrijwilligers. Zonder de inzet van de vrijwilligers in de techniek en bij de ontvangst van alle gasten bij de theatervoorstellingen in de Muze zou het theater niet kunnen bestaan. En mede dankzij onze vrijwilligers hebben we een gastvrije naam kunnen opbouwen bij  bezoekers en artiesten.” Aldus Natasja Heemskerk, directeur van de Muze, die erg blij was met de grote opkomst.

De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen.  Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl