Dick Gutlich (D66), de Houdini van Noordwijk!

Foto: noordwijk.nieuws.nl

Daar waar anderen er maar niet in konden slagen is het vooral D66 bestuurder Dick Gutlich geweest die het dossier over de nieuwbouw van Hotels van Oranje heeft weten vlot te trekken en tot een goed eindoordeel te brengen. Het resultaat: De gemeenteraad unaniem blij om van dit lastige verhaal verlost te zijn en de directie van Hotels van Oranje (Charles de Boer, Bram Mol en Jaap Liethof) als een kind zo blij dat de schop met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nu eindelijk binnenkort binnenkort de grond in kan. De verwachting is dat dit ergens in 2017 al het geval zal zijn.

Samen met onderhandelaars Arjan van den Akker (Puur Noordwijk), Peter van Bockhove (LSNZ), Menko Wiersema (PvdA/GroenLinks), Victor Salman en architect Diederik van Egmond (beiden namens Hotels van Oranje), was het met name D66 bestuurder Dick Gutlich die in korte tijd de in staal gegoten controverse tussen de gemeente en de directie van Hotels van Oranje vloeibaar wist te maken. Iets waartoe wethouder Hans Bakker (Puur Noordwijk) al die tijd niet in geslaagd was.

En ook al is D66 (nu nog) de kleinste partij in de gemeenteraad, Gutlich heeft iedereen laten zien waartoe de kleine afdeling van D66 in staat is! CHAPEAU!