Ladies Business Circuit’s Back to work meeting

Foto: LBC Noordwijk

 

Op maandag 11 september as. komt Ladies Business Circuit weer bij elkaar met als thema “Back to work”. Opstarten na b.v. een vakantie valt niet altijd mee zeker niet als zelfstandig ondernemer met een gezin. Om daar eens wat meer overzicht, controle en rust in te creëren zal Jennefer Boskeljon deze avond een workshop geven.

Tijdens de workshop krijgt de deelnemer een aantal praktische tips en trucs om haar tijd efficiënter in te delen en de dagelijkse werkstroom onder controle te krijgen én te houden. De workshop creëert bewustwording ten aanzien van stoorzenders en persoonlijke valkuilen. Daarnaast bevat de workshop inzichten en tools die de deelnemer kunnen helpen om minder reactief en meer proactief te denken en te handelen. Na de workshop stelt de deelnemer een persoonlijk actieplan op, waar zij direct zelf mee aan de slag kan!

 

WAT LEVERT DEZE WORKSHOP DE DEELNEMER OP?

Meer tijd voor wat écht belangrijk is.

Minder worden geleefd door de ‘waan van de dag’.

Meer proactief en planmatig denken en handelen.

Inzicht in stoorzenders en persoonlijke valkuilen.

Een betere balans tussen werk en privé.

Meer plezier in werk én leven!

 

Het Ladies Business Circuit een netwerk platform waar vrouwen met een eigen onderneming samen komen als vrienden. Vrouwen die met vertrouwen waar mogelijk elkaar helpen en die als doel hebben iets voor elkaar willen betekenen op zakelijk gebied. De avonden faciliteren het leggen van nieuwe-  en het versterken van bestaande contacten.

Vrouwelijke ondernemers uit Noordwijk en omgeving zijn maandag 11 september van harte welkom. De avond begint om 19.00 uur, locatie: Pitch – Golf Centrum Noordwijk.

Wij stellen het op prijs als je je komst even doorgeeft: [email protected]
Tot dan!

 

Ladies Business Circuit
W: http://designbypetra.wixsite.com/ladiesbusiness