Onderzoek weekmarkt Noordwijkerhout

Foto: Bollenstreek.nl

Vanaf maandag 30 september is de weekmarkt van Noordwijkerhout verplaatst van het Marktplein naar het dorpsplein rond de Witte Kerk. Dit is een proef. De proef duurt tot het einde van het jaar. In overleg met de ondernemers besluit de gemeente of de weekmarkt in 2020 op het dorpsplein blijft of weer teruggaat naar het Marktplein. Om een goede afweging te maken, vragen we de leden van het digipanel ook naar hun mening.

Vragen aan het digipanel

Welke plek voor het houden van de weekmarkt in Noordwijkerhout heeft uw voorkeur? Het Marktplein of het dorpsplein rond de Witte Kerk? Welke kramen mist u op de markt? Dit zijn enkele vragen die wij stellen aan het digipanel Noordwijk. Begin december ontvangen zij een hierover een vragenlijst in hun mailbox.

Aanmelden digipanel

Bent u inwoner van de gemeente en nog geen lid van het digipanel? Wilt u meedoen aan het onderzoek over de markt en andere onderzoeken van de gemeente? Meldt u zich dan aan voor het digipanel. Na aanmelding ontvangt u de vragenlijst in uw mailbox. Invullen kan tot en met 16 december.

5 waardebonnen

Onder de invullers van de vragenlijst verloten wij 5 waardebonnen, die u kunt besteden op de markt.