Met ondernemers uit de hele wereld masterminden op Bali

Foto: CoworkParadise.com

Dat is wat veel ondernemers zouden willen. Toch is dit slechts weggelegd voor maximaal 22 ondernemers per jaar.

Het Nederlandse CoworkParadise biedt ondernemers 2 keer per jaar de kans om in een paradijselijke omgeving te werken aan hun bedrijf. Voor slechts 2 keer 11 ondernemers bestaat deze kans in 2020. Voorwaarde is een omzet van minimaal 250.000 euro.

CoworkParadise werd opgericht in 2015 en houdt in 2020 voor het vijfde jaar op rij de zogenaamde business retreats. Deze retreats hebben een gezamenlijk doel voor alle deelnemende ondernemers: het eigen bedrijf verder ontwikkelen door te netwerken, van elkaar te leren en te delen.

Gedurende een periode van drie weken biedt CoworkParadise ruimte voor sparren en masterminden met gelijkgestemden. Er worden workshops gevolgd en een businesscoach begeleid de ondernemers. Het werken met collega ondernemers van het zelfde niveau brengt veel kennis en ervaring bij elkaar.

Waarom Bali?
Bali is bewust als locatie gekozen, dit eiland heeft alles: een fijne bevolking, prachtige natuur met jungle, rijstvelden, bergen en stranden en een fijne cultuur met een tropisch klimaat. Bovendien is de sfeer er bijzonder en spiritueel met o.a. de ceremonies die vanuit het Hindoeïstische geloof te zien zijn. Er is veel afwisseling en daardoor is Bali voor iedereen die tegen warmte kan, een paradijs op aarde. Een andere omgeving maakt dat de ondernemers los komen van routines en dat ze open staan voor nieuwe impulsen. Nieuwe ideeën borrelen spontaan op en dat is precies de bedoeling.

De beste omstandigheden
De deelnemers komen vanuit de hele wereld. De voertaal is Engels. Het sparren en masterminden wordt gecoördineerd en gestimuleerd door de beste omstandigheden te creëren, zowel in omgeving als de werksituatie.
Zo verblijft de groep in een villa met zwembad en wordt er een goede werkplek gereserveerd in een co-workcenter met 24/7 toegang, snel internet, aparte Skype vergaderruimtes en een zwembad dichtbij zee, om zo de nodige werkzaamheden voor het eigen bedrijf te kunnen uitvoeren.

Het proces van interesse tot selectie en toelating
Wanneer een potentiële deelnemer zich aanmeldt bij CoworkParadise, volgt er een Skype gesprek waarbij de verwachting,  de doelstelling en kennis en kunde van de deelnemer wordt doorgenomen. Binnen 2 weken krijgt de potentiële deelnemer te horen of hij of zij past binnen de groep en kan worden toegelaten. Er zijn 11 plekken, op basis van wie het eerst komt het eerst maalt.

Directeur eigenaar Brigitte van der Pluijm
Brigitte is sinds 2019 eigenaar van CoworkParadise, zij heeft het bedrijf overgenomen op haar 51e. Het werken met ondernemers is haar 2e natuur. CoworkParadise is het logische resultaat van haar opgebouwde zakelijke netwerk van over de wereld in combinatie met haar passie voor Bali. Brigitte behandelt persoonlijk de aanvragen, zodat zeker is dat de deelnemers het juiste niveau hebben en er maximaal resultaat gehaald wordt uit de retreats.

Jubileum
De mastermind retreat bestaat volgend jaar 5 jaar. De 6e en 7e retreat worden gehouden op respectievelijk 25 februari en 8 mei 2020. CoworkParadise heeft in die jaren een grote schare fans opgebouwd die hen volgen op o.a. Facebook en Instagram. Ook de pers in binnen- en buitenland heeft al verschillende malen belangstelling getoond. Zo is CoworkParadise recentelijk uitgeroepen tot een van de 6 beste business retreats van de wereld, door theUrbanlist.com

Komende 29 november is eigenaresse Brigitte van CoworkParadise uitgenodigd bij BNR Nieuwsradio om te pitchen.
Zij zal bij BNR Nieuwsradio onder andere uitleggen dat alle kennis en ervaring uit de succesvolle praktijk komt van de deelnemers zelf en dat het dus geen theoretische kennis betreft die nooit is toegepast.

De mogelijkheid om aan te melden is pas opengesteld, zie www.coworkparadise.com.