Afscheid Lokker gemeenteraad

Foto:

Aan het einde van de gemeenteraadsvergadering van afgelopen woensdagavond nam wnd. burgemeester Jan Pieter Lokker afscheid van de gemeenteraad. LEES VERDER….René Kamphuis | Jan Pieter Lokker, die eind volgende maand kan terugkijken op ruim 3 jaar waarnemend burgemeesterschap in Noordwijk, vertrekt op 18 december aanstaande naar de gemeente Goeree-Overflakkee, waar hij eveneens wnd. burgemeester wordt.

Lokker zei met plezier terug te kijken op een interessante periode en dankte de gemeenteraad op geheel eigen wijze voor de prettige samenwerking.
Ook de fractievoorzitters lieten zich niet onbetuigd en hadden stuk voor stuk een vriendelijk afscheidswoord voor Jan Pieter in petto. Afscheidswoorden die de vertrekkende Lokker met een grote glimlach in ontvangst nam, ook al kwamen bij enkele van deze afscheidswoorden bij uw reporter tóch gedachten als schijnheiligheid en hypocriet naar boven.
Zo sprak wethouder Dennis Salman nog niet eens zó lang geleden nog van een nepburgemeester, wanneer hij over de nu vertrekkende Lokker sprak. Een regelrechte en onterechte belediging, waarvan de hele gemeenteraad spreekwoordelijk uit haar ‘dak’ ging. nepburgemeester. ‘Over de doden niets dan goeds’ zullen we maar zeggen óf ‘de Koning is dood, lang leve Koning Rijpstra’.
De redactie van noordwijk.nieuws.nl wenst de heer Lokker, die o.a. de bedenker van de denktank ‘Dappere Nieuwe Wereld’ is en waaraan onze mooie badplaats in die korte tijd heel veel plezier heeft gehad, in ieder geval heel veel succes toe in Goeree-Overflakkee.