EINDELIJK PERSOONLIJKE AANDACHT GEMEENTE VOOR GEDUPEERDEN WATEROVERLAST!

Nog deze maand zullen alle gedupeerden, die wateroverlast ondervinden, in en rond de Hoofdstraat, door ambtenaren van de gemeente worden bezocht! LEES VERDER.

Annet Maarse en Hilde Janssens wonen, samen met hun 3 kinderen, aan de Schoolstraat 69 en hebben nu al meer dan een maand te kampen met wateroverlast. De ene dag minder dan de andere, maar met regelmaat staan zij tot hun enkels in het water.
dsyxzwnghtnocwidrqid54t9e
Annet: ‘In het begin leek het er op dat Hoogheemraadschap en de gemeente Noordwijk naar elkaar stonden te wijzen. Er gebeurde naar ons idee niets. Echt, het schoot niet op’. 
Op de foto hierboven zie je dat er door de bewoners een slang is aangebracht in de muur, die het water afvoert naar een putje de wasruimte.
De foto boven het artikel laat zien hoe Hilde eigenhandig een extra hoge drempel aanbrengt, bij de deur die toegang geeft tot hun kantoorruimte. De slaapkamer van een van de kinderen is al weken noodgedwongen buiten gebruik.
Gelukkig dat de gemeente haar verantwoordelijkheid nu lijkt te gaan nemen. Beloofd is dat nog deze maand alle gedupeerden door gemeenteambtenaren zullen worden bezocht. Hilde: ‘Ik heb voor de zekerheid vanmiddag nog maar een mailtje gestuurd aan wethouder Martijn Vroom en hem op het hart gedrukt dat hij ons bij deze inventarisatie toch niet overslaat’.
Duidelijk is te zien dat alleen hier al heel wat kosten gemaakt zijn door de bewoners. Kosten die zij op een of andere manier hopen terug te krijgen. Alle gedupeerden bij elkaar opgeteld spreken we waarschijnlijk een á twee ton aan schade. En nu is zien of de politiek haar verantwoordelijkheid neemt. 
dihcht90e1ni0lcq11oz1t43r