PUUR en GroenLinks stellen vragen over strandrups

Foto: Stichting Outdoor4Disabled

De fracties van PUUR Noordwijk en GroenLinks stellen vragen aan het college naar aanleiding van de inspraak van de Stichting Outdoor4Disabled tijdens het Ronde Tafel Gesprek van 12 maart jl.

Zowel PUUR als GroenLinks verbazen zich over de stroefheid van de zijde van de gemeente in verband met het ontheffingsverzoek voor strandrups ingediend door de Stichting Outdoor4Disabled, zo blijkt uit vragen aan het college. In het kader van efficiëntie stellen beide fracties onderstaande vragen waarmee wordt voorkomen dat het college tot tweemaal toe vragen van een gelijke strekking dient te beantwoorden. De fracties verzoeken het college om de vragen met spoed te beantwoorden, gelet op de eerste geplande rit met de strandrups op 15 april a.s. 

Vragen die beide fracties stellen aan het college:

  1. Hoe staat het college, dat een effectieve, efficiënte, klantgerichte dienstverlening nastreeft tegenover de houding van de gemeente in deze casus?
  2. Op welke wijze denkt het college uit de impasse met de Stichting te kunnen komen?
  3. De Stichting heeft de eerste en reeds volgeboekte strandrups rit gepland staan op 15 april a.s.. Wat gaat het college doen om te voorkomen dat deelnemers gedupeerd worden?